طريقة عمل تتبيلة اللحمة المشوية بالكاتشاب والمستردة والأعشاب

طريقة تتبيلة لحمة مشوية مع الخضار طريقة عمل أجمل تتبيلة لحمة مشوية مع الخضار 

المشوى


يتوقف نجاح الشوى على طريقة عمل التتبيلة ومدة وضع اللحمة فى التتبيلة ويمكن

أن تغيرى فى التتبيلة كل مرة تشوى فيها فتحصلى كل مرة على طعم جديد فلا يشعر

أفراد أسرتك بالملل وتكونى دائما متجددة ومبدعة واليوم نقدم لكى طريقة تتبيلة جديدة

لشوى اللحمة وشوى الخضار مع اللحمة واليكى الطريقة .


المقادير :

كيلو لحمة ملبسة - خضروات حسب الرغبة للشوى - بصلة كبيرة مفرومة

ملح - فلفل - بهارات مشكلة - نصف ملعقة صغيرة بصل بودر - نصف ملعقة

صغيرة ثوم بودر - ملعقة كبيرة كاتشاب - ملعقة كبيرة مستردة - ملعقة صغيرة

خل - ملعقة كبيرة صلصة أو ربع كوب عصير طماطم .

الطريقة :

تفرم البصلة جيدا ويضاف لها الكاتشاب والمستردة والصلصة أو عصير الطماطم

والملح وباقى التوابل والبهارات والخل وتقلب جيدا تم تغسل اللحمة وتقطع قطع

مناسبة للشوى وتتبل بالخلطة وتوضع فى الثلاجة لمدة 3 ساعات على اللأقل

ويقشر الخضار ويوضع عليه جزء من التتبيلة وترص قطع اللحمة فى أسياخ

الشوى بالتبادل مع الخضار أو وضع الخضار فى أسياخ منفصلة وتشوى

على شواية الفحم أو حسب الرغبة وبالهنا والشفا .






إرسال تعليق

1 تعليقات